Brewery visit Stella Artois

Stella Artois, is het gouden elixer, vormt het hoogtepunt van de Belgische cultuur, smaakt beter dan water voor de studenten, en het beste van al: Het wordt ook nog eens in Leuven zelf gebrouwen. Dat moeten we toch van dichtbij zien!


De Psychologische Kring Leuven organiseert voor jullie een rondleiding door de brouwerij (met engelse gids). Hier kunnen jullie natuurlijk ook nog eens proeven van een vers getapt pintje (verser vind je niet)

Wanneer: Woensdag 28 maart 2018

Waar: Vertrek bij standbeeld op Martelarenplein (aan station)

Vertrek om 18:30, eindigt om 21:00

Prijs:

Lid: 7,5 euro

Niet-Lid: 8,5 euro

 

Lees het volledige artikel »

Proffentap

Een lekkere pint getapt door jouw prof? Dat kan!


Op 20 maart zullen jouw proffen achter de bar staan van de Recup om je een vers getapt pintje te geven! Vanaf 18u zullen er proffen achter de toog staan om jou aan je begeerde pintje of drankje te helpen!

 

Waar?

@Recup

 

Hoe laat?

Vanaf 18u zullen de proffen beginnen met tappen voor jou!

 

Meer informatie over welke proffen er precies zullen aanwezig zijn, volgt nog!

 

Lees het volledige artikel »

Get to Know MindMates


Tijdens deze gratis en interessante infosessie wordt er op een interactieve wijze kennis gemaakt met waarvoor MindMates staat en wat MindMates voor de student aanbiedt.

 

Inschrijving is vereist en kan via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeH358qNjZi_0PCu5Ytrwaxu3kZJIcbAlY02NT8mFYXrxGZVw/viewform

 

Bij vragen, stuur naar onderwijs@psychokring.be

Lees het volledige artikel »

Wervingsevent

Wat doen die kringers eigenlijk allemaal? Wat drijft hen? Hoe gaat het eraan toe achter de schermen bij de Kring of hoe run je een succesvol fakbar zoals Recup? Ben je misschien geïnteresseerd om ons team te vervolledigen volgend jaar?


Chanceke! Wij organiseren speciaal voor jou ons Wervingsevent! 
Daar wordt duidelijk waar de kring om draait en wat we allemaal doen. Om af te sluiten is er een receptie met -uiteraard-drank en versnaperingen. 

We nodigen jullie uit om samen met ons om 19 uur in auditorium Eyskens (VHI, in de hal naast PBIB) mee een glaasje cava te komen drinken. 

Dus kom zeker langs voor informatie, versnaperingen, bubbels of gewoon een praatje

Lees het volledige artikel »

Booze Lightyear Cantus

To infinity and beyond! Op naar de sterren en daar voorbij! 


Het is weer tijd voor een cantus van de Psychologische Kring! Deze keer grijpen we terug naar onze jeugd en houden we onze cantus in het thema van Buzz Lightyear/Toy Story!

Dress code: Kom verkleed in Buzz Lightyear/Toy Story thema! Dit is een heel breed thema dus laat je fantasie maar los gaan!

Waar? @Recup (zaaltje achterin)
Doors: 20u
Io vivat: 20u30

Prijzen: (LID/GEEN LID)
Bier: 11 euro / 13 euro
Sangria: 9 euro / 11 euro
Water: 6 euro

Inschrijvingsmomenten volgen nog!

Lees het volledige artikel »

Lezing prof L. Claes

Leer je graag bij, maar heb je een hekel aan examens afleggen? Dan is een naar een lezing gaan echt iets voor jou.


Dinsdag 27 februari geeft professor Laurence Claes een lezing “Wat als zelfzorg zoek is: omgaan met zelfverwondend gedrag?” Het belooft interessant te worden, dus zeker komen.

Waar: MTC3 00.15 (kleine aula)
Wanneer: 27 februari om 20 uur

Lees het volledige artikel »

Dessertenbuffet

Hey 2de Bachstudenten en Schakelstudenten! Op 26 Februari organiseert de Psychologische Kring een dessertenbuffet. 


Hier bieden wij zelf desserten aan, maar zelf iets bereiden en meenemen om te delen wordt sterk aangemoedigd!

Heb je iets van “Het is het tweede jaar, en ik ken eigenlijk nog niet zoveel mensen”, ben je een schakelstudent die meer mensen wilt leren kennen, wil je gewoon NOG meer mensen leren kennen, of ben je gewoon in een zoete bui? Dan is dit echt iets voor jou! Niks boven socializen met een dessertje in de hand vinden wij.

De inschrijvingslink komt later nog online!

“Everybody's got their poison, and mine is sugar.” –Derrick Rose

Lees het volledige artikel »

Wijndegustatie

Hou je wel eens van een glaasje wijn? Of ga je direct voor de hele fles?


We snappen je helemaal en om je wildste wijn-fetisjen te vervullen ben je welkom op onze wijndegustatie met een wijnkenner, die je de kneepjes van het vak aanleert.

"Of course size matters! No one wants a small glass of wine."

Locatie: Inkomhal PSI
Tijd: 20u30
Prijs: LID: 4 euro - GEEN LID: 6 euro
Dit is enkel voor 3de Bachelor en Master studenten.

Inschrijflink: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdtOVqD-phfnoNoo5xvkbIvkW90SIRQQvF4_urkCf1UIh9q_Q/viewform

Vragen? Mail gerust naar jaarwerking@psychokring.be

Lees het volledige artikel »

Kerstmarkt

De meest sfeervolle periode van het jaar komt er weer aan, en dat is natuurlijk Kerstmis!


De Psychologische Kring is ook verzot op deze leuke feestdag en daarom organiseren wij op 12 december een gezellige kerstmarkt! Er zal eten in overvloed zijn om de hongerige te spijzen en drank om onze hartjes op te warmen. Zelfgemaakte worstenbroodjes en brownies, hotdogs, soep en koekjes, en natuurlijk ook heerlijke glühwein, jenever, chocomelk en nog zoveel meer. En dat allemaal aan een studentenprijsje. Daarbovenop zorgen wij voor wat live entertainment. Er worden namelijk voor jullie neus sjaals gebreid, die je ter plaatse ook kan kopen! 
Dit gezellig gebeuren zal plaatsvinden op het Hogeschoolplein. Kom dus zeker voor of na jullie lessen langs om van de formidabele sfeer te genieten!

Wanneer: 12 december van 16u tot 22u
Waar: Hogeschoolplein, Leuven

Lees het volledige artikel »

EFPSA Day


Heb jij er al eens over gedacht om op Erasmus of een jaar naar het buitenland te gaan? Dan ben jij waarschijnlijk iemand die geïnteresseerd is in vriendschappen over heel Europa? Ben je geïnteresseerd in je wetenschappelijk onderzoek gepubliceerd te krijgen in een tijdschrift? Of heb je gewoon wel heel veel zin om volgend semester een weekje op psychologisch congres te gaan in het zonnige Malta?
Dan heeft EFPSA alles wat je zoekt! EFPSA is 'the European Federation of Psychology Students' Associations' of ook wel de Europese studentenvereniging voor psychologiestudenten.
Kom 6 december tijdens EFPSA-day luisteren naar alles wat de huidige vertegenwoordigers van België erover te vertellen hebben!

Waar? Tijdens de pauzes van de lessen 'methode van wetenschappelijk onderzoek' (18u, PDS) en 'PID 2', (11u, MTC) na die lessen zullen ze nog buiten de aula wachten en jullie alles over EFPSA vertellen dat je wil weten!

Lees het volledige artikel »

Once Upon a Time Cantus

Once upon a time there was an international student looking for the perfect night to sing and drink, surrounded by magical people from all over the enchanted land. 


Together with the psychology union (psychologische kring) we will make your fairytale dreams come true. You are invited to the very special “Once Upon a Time Cantus” on the 5th of December. We will provide you with the mythical book with all the songs and spells.

Place to be: the great hall of royal bar “Recup”

The golden gates will open at 8 p.m.

Io vivat at 8:30 p.m

Prices: €11 for the Belgian brew (beer)

€9 for the potion of the Queen of Hearts (sangria)

€6 for mermaid tears (water)

Dress code: Awaken your inner prince, fairy, evil villain, or the big bad wolf and surprise us with your magical outfits.

If you’d like to attend the night of a lifetime sign up via this link:   https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfpxdyvcNHy4A2irlw3TeDLMKCajH4rIELdK3KG8oHr9ZaX-w/viewform

If you have any questions or concerns send an pigeon to international@psychokring.be

Lees het volledige artikel »

Superheldenfak

? Nanananananannananananana BATMAN ?
Zelfs superhelden moeten eens RECUPereren na een zware dag! Vergezel ons in de Recup en geniet van onze superpromo: Arrow shot! Cactusjenever aan 70 cent! 


Dresscode: Gewone kleding is voor pussies, kom met je cape en sixpack.

Om hoe laat begint dat? 22u 
Waar moeten we zijn? @Recup

Lees het volledige artikel »

Onthaaldagen 2017

Pas ingeschreven voor Psychologie aan KUL?


Ga jij komend academiejaar psychologie studeren in Leuven en wil je graag goed voorbereid aan het jaar beginnen? 
Wij zorgen ervoor dat je niet verloren loopt tussen die honderden studenten en niet alleen in je eerste les zal zitten. Daarnaast vertellen we je onze beste tips om alles uit je studentenleven te halen. Leer medestudenten, Leuven en de Psychologische Kring kennen op de onthaaldagen van 20 - 22 september in Geel!

Dus, niet twijfelen, gewoon komen! Wij hebben er alvast zin in! 

De kostprijs voor deze geweldige 3-daagse bedraagt 45 euro, dus niets dat je tegenhoudt om te komen!

Inschrijven via: https://goo.gl/ECPae9
*Opgepast: je bent pas officieel ingeschreven nadat je 45 euro hebt overgeschreven! De rekeningnummer krijg je in je bevestigingsmail*


Heb je nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar jaarwerking@psychokring.be

Lees het volledige artikel »

Lezing Rudi D'Hooge: Van Mensen en Dieren

Hoe intelligent zijn dieren?


De lezing zal gegeven worden door professor Rudi D’Hooge. Hij is docent aan de faculteit PPW en hoofd van het Laboratorium voor Biologische Psychologie. De onderzoekstopics waar hij zich mee bezighoudt zijn onder andere: de relatie tussen hersenen en gedrag, biopsychologische mechanismen van neurale en gedragsmatige plasticiteit, leren en geheugen, neurocognitieve aandoeningen.

 

“Nog meer bijleren?” hoor ik je al zuchten. Ja, tuurlijk, daarom ben je toch student! Het feit dat er geen examen over komt maakt het toch al veel leuker.

 

Wanneer? 19 april om 20h

Waar? Psi 91.93 Auditorium Michotte

Lees het volledige artikel »

Rommelmarkt voor het goede doel

Shopping day with good karma!


De Psychologische Kring is er niet enkel voor zijn studenten. Als vertegenwoordigers van de psychologiestudenten willen wij ook anderen steunen, zoals een goede psycholoog dat hoort te doen. Op 18 april doen we dat met een sociale rommelmarkt.

We verkopen kleren, schoenen, juwelen, boeken en zo veel meer aan kleine prijsjes, dus kom je slag slaan! Daarbij voorzien we natuurlijk iets lekkers om te eten, iet fris om te drinken en veel sfeer.

 

De winst die wij maken van de rommelmarkt gaat integraal naar De Wissel vzw, een overkoepelende organisatie waar onder andere verschillende instellingen van de bijzondere jeugdzorg onder vallen. Meer bepaald zouden we één van hun culturele projecten steunen nl. de Troubadours, een muzikaal project met hun jongeren, die nog wat materiaal kunnen gebruiken.

Verder hebben wij ook aan andere goede doelen de kans gegeven om zichzelf te komen voorstellen zoals Pol en zijn project in Zanzibar en RFC Syriana, een voetbalploeg voor en door vluchtelingen.

 

Jullie kunnen ons ook helpen. Kijk thuis en op kot eens wat je niet meer aan doet of gebruikt en breng het binnen in de Cudi tijdens hun openingsuren of in het Kringlokaal (Andreas Vesaliusstraat 2) op vrijdag 31/03 en maandag 17/04. Zo maak je ook kans op leuke prijzen, misschien wel een leuke uitstap of een wellnessbon!

Lees het volledige artikel »

Cantusweek

Één cantus niet genoeg op een week?


Het is eindelijk zo ver!
De cantusweek van de Psychologische Kring.
Wat staat er allemaal op het programma?

Maandag worden we allemaal kasteelheren en prinsessen tijdens de Prinsen en Prinsessen cantus! https://www.facebook.com/events/1598582156835973/

Dinsdag gaan we dansen in de zon en baden in het licht tijdens de Vlaamse Klassiekerscantus.: https://www.facebook.com/events/1779406479042850/

Woensdag is het niet alleen maar de Beiaardcantus, maar ook onze Brunch op de Boot cantus! Met mimosa’s, koffiekoeken en sea shanties bereiden we ons voor om te zingen.: https://www.facebook.com/events/178162172690847/

Donderdag gaan we naar onze favoriete tijd van het jaar: Kerstmis!
Doe je favoriete (foute) kersttrui aan en doe mee met onze Kerstcantus. Ho ho ho!: https://www.facebook.com/events/1658533537785055/

Vergeet niet: je kan nog steeds je beloningsticket van de 24-urenloop gebruiken!

Lees het volledige artikel »

Galabal der Psychologen en Pedagogen

Het galabal seizoen is bijna aangebroken!

 


Het galabal seizoen is bijna aangebroken!

Hou daarom een plaatsje in je agenda op 3 maart, want we maken er een onvergetelijk feest van!
Stap mee in een magische wereld, genaamd Wonderland, en laat je betoveren door alles wat daar te ontdekken valt…
Beleef een avond in deze droomwereld zoals Alice, maar dan met minder thee, en meer cava!

Haal je galakledij uit de kast en bereid die benen al maar voor,
want we hebben een hele rij artiesten die niet kunnen wachten jullie goede vibes te geven:

♪  PartyShakerz  â™ª
♪  Nine 2 Five     â™ª
♪  Skylight Dj’s    â™ª

Om 01u00 komt, samen met Nine 2 Five, een live violist optreden! Niet te missen dus!

♥♤ ♦♧ TICKETS ♧♦♤♥
Leden: €13 VVK/ €15 ADK
Niet-leden: €14 VVK/ €16 ADK

Meer informatie over ticketverkoop kan je vinden op het Facebookevenement: https://www.facebook.com/events/237948776663269/

Mis deze magische avond niet!

Lees het volledige artikel »

Upperdare Eerstejaars

Sexy, spannend, Psycho!


Time to spice up your sex life?!

De Psychologische Kring organiseert voor de eerstejaars een Upperdare! ‘Een wat?!’ horen we sommigen van jullie denken?

Dit is een sensuele, erotische, zinnenprikkelende homeparty onder leiding van een consulente die op een losse, aangename manier meer info verschaft over fun ‘toys’ en dergelijke om je seksleven wat spannender te maken.

Heb je geen vriendje? Dan ben je nog steeds welkom! Ook voor singles zijn er heel wat interessante producten die je je kan aanschaffen na afloop.

 

Lijkt dit iets voor jou? Schrijf je in via mail: onthaal@psychokring.be

 

Leden: €1.5

Niet-leden: €2

Lees het volledige artikel »

Croque Verkoop

Klein hongertje, klein prijsje


De Psychologische Kring zorgt voor je lekkere middagsnack na de zwaarste lessen van de week!

Je kan onze heerlijke croques voor maar 1 euro vinden op:

Dinsdag 28/02 om 13h aan het VHI
Woensdag 1/03 om 13h aan Max Weber
Donderdag 2/03 om 13h aan het MTC


Op de verkoop zullen we ook tickets verkopen voor ons brouwerijbezoek naar Hoegaarden (http://www.psychokring.be/artikel.php?id=77).

Tot dan!

Lees het volledige artikel »

Fakbartocht 2.0

Waar zijn alle fakbars?


Deze fakbartocht is voor alle jaren (niet enkel eerste bachelorstudenten).

Het concept is heel eenvoudig:

Een tocht langs de fakbars in Leuven waar we gaan dansen en drinken.
Wat meer heeft een mens nodig in zijn leven?!

 

Neem geen waardevolle spullen mee want de kans is groot dat je ze gaat kwijtspelen.
Doe geen nieuwe schoenen of schoenen die je proper wilt houden aan want die gaan vuil worden.

We spreken af aan het Stadhuis om 20u30. Je zal ons herkennen aan de rode Psycho-truien.

 

Be there!

 

Lees het volledige artikel »

EFPSA Day

Studeer jij psychologie en wil jij graag een internationale toets geven aan jouw studie?


EFPSA Day wordt jaarlijks georganiseerd in 32 Europese landen om psychologiestudenten te laten kennismaken met wat EFPSA (European Federation of Psychology Students’ Association) hun kan bieden. EFPSA is een Europese organisatie voor (doctoraats)studenten die zich willen verbinden op vlak van psycho-educatie, cultuur en vriendschap.


EFPSA organiseert verschillende evenementen doorheen het jaar waarvoor jij je kan inschrijven! Het eerstvolgende is het congres in Azerbeidzjan in april, met als thema “Humanity Today – Individuals and Society”.

Zegt dit je wel iets? Kom dan tussen 12u30 en 18u30 langs aan ons standje in de inkomhal van het PSI. Om 19u volgt er een presentatie in PSI 00.14 waarin wordt uitgelegd wat EFPSA allemaal voor jou kan betekenen!

 

Sociaal geëngageerd? EFPSA zet zich onder andere ook in om het stigma rond mentale stoornissen te verbreken. Woensdag om 18u vindt er een workshop plaats rond hun “Mind the Mind” intiatief, meer info: https://www.facebook.com/events/144822859330397/.

Wat hulp nodig bij papers? EFPSA heeft verschillende services rond wetenschappelijk onderzoek en kan helpen bij het zoeken en verwerken van literatuur. Woensdag om 18u vindt de workshop “EHBP (Eerste Hulp Bij Papers) plaats, meer info: https://www.facebook.com/events/1209478689117351/

 

Kan je al niet meer wachten? Neem gerust al een kijkje op de website (www.efpsa.org) of stuur ons een mailtje (belgium@efpsa.org).

Lees het volledige artikel »

Sinterklaas in de Aula

Was je een flinke student of een stoute kapoen?


De Sint en zijn pieten zijn weer in het land en ze zijn de psychologiestudenten zeker en vast niet vergeten! Dus als jij zoiets hebt van “ik ben echt wel braaf geweest dit jaar”, zorg dan zeker dat je in de volgende lessen zeker aanwezig bent:

1ste bachelor op 5/12 om 15u tijdens Statistiek
2de bachelor op 8/12 om 15u tijdens Psychodiagnostiek
3de bachelor op 8/12 om 17u tijdens Cross culturele
Masters klinische op 9/12 om 12u tijdens Psychologische Behandelingen
Masters T&O op 8/12 tijdens de les Topics in Lifespan Development
Masters A&O op 5/12 tijdens de les arbeids 2

Heb je stiekem toch iets van “één van mijn vrienden is toch niet zo braaf geweest en verdient eigenlijk de roe”, twijfel dan niet en vertel het ons op https://goo.gl/forms/OqO7ZtuvjPkvabga2 ! De Sint zal voor hen zeker een gepast strafje voorzien, dus laat deze kans niet liggen.

Lees het volledige artikel »

Open Onderwijsvergadering FOPP

Laat jouw stem horen!


Het facultair overlegorgaan van psychologie en pedagogie (FOPP) organiseert op dinsdag 6 december een open onderwijsvergadering. Wij bespreken daar met jullie onderwerpen waarin wij jullie stem vertegenwoordigen. We gaan het volgende bespreken:

 • Middelengebruik tijdens examenperiodes
 • Toleranties: ontolereerbare vakken, verdere ontwikkeling
 • Blended learning: de voor- en nadelen
 • Persoonsvorming: hoe willen we dit verwezenlijkt zien?
 • ECTS: welke informatie wordt best opgenomen in het ECTS-fiche?
 • Rectorsverkiezingen: hoe wordt er gestemd en wat is de regeling?

 

Alle studenten psychologie en pedagogie zijn welkom. Kom zeker jullie mening zeggen, zodat wij jullie zo goed mogelijk kunnen vertegenwoordigen! De inschrijvingslijst staat onderaan. Er zullen broodjes voorzien zijn.

https://goo.gl/forms/4EVhmJGvTXguzIG22

Lees het volledige artikel »

Filmavond

Tijd om te relaxen met een goed filmpje!


Heb je zin om de opkomende examenstress eventjes te vermijden? Of heb je zin in een gezellige filmavond met je vrienden? Dan is onze filmavond op 5 december the place to be! Hou het evenement goed in de gaten want de keuze van de film volgt nog!

Gratis als lid van de Psychokring en maar 1 eurotje voor niet-lid. Een deal?

 

Lees het volledige artikel »

Upperdares

Zin in wat extra's om jouw seksleven te doen spetteren?


Time to spice up your sex life?! 
De Psychologische Kring organiseert voor jullie een Upperdare! ‘Een wat?!’ horen we sommigen van jullie denken?
Dit is een sensuele, erotische, zinnenprikkelende homeparty onder leiding van een consulente die op een losse, aangename manier meer info verschaft over fun 'toys' en dergelijke om je seksleven wat spannender te maken.
Heb je geen vriendje? Dan ben je nog steeds welkom! Ook voor singles zijn er heel wat interessante producten die je je kan aanschaffen na afloop.
Lijkt dit iets voor jou? Schrijf je in via de Cursusdienst!. 

Leden: €1.5
Niet-leden: €2

Wanneer?: voor tweedejaars op dinsdag 22 november om 20u, voor derdejaars en masterstudenten op woensdag 23 november om 20u

Waar?: Meer informatie over de locatie krijg je te weten eens je ingeschreven bent bij de Cursusdienst!

Tot dan!

Lees het volledige artikel »

Nacht van de Schacht

Na de doop verdien je toch een feest?


Het ergste is gepasseerd. De doop is voorbij. 
Daarom bouwt de Psychologische Kring speciaal voor de schachten en hun doopouders een feestje. 
Wanneer iedereen terug fris en proper is geven we er een lap op!
Ook niet-schachten en niet-doopouders zijn welkom. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Inkom:
GRATIS voor schachten en doopouders
1 euro voor niet-schachten en niet-doopouders

LINE-UP:
22-2u: DJ Fanboy ( https://www.facebook.com/DJ-Fanboy-913964072005881/ )
2-5u: Sven

Lees het volledige artikel »

Onderwijsbureau FOPP

Het facultair overlegorgaan van psychologie en pedagogie (FOPP) organiseert op woensdag 9 november een open onderwijsvergadering. 


Wij bespreken daar met jullie onderwerpen waarin wij jullie stem vertegenwoordigen.

We gaan het volgende bespreken:

 • Ontolereerbare vakken: waarom wel/niet?
 • Evaluatievormen: meerkeuze/open vragen
 • Werkvormen tijdens de les: over hoorcolleges, werkcolleges en andere werkvormen
 • Onderwijstaal
 • Docentenevaluatie
 • Cesuur: over slaagkansen op examens en het evenwicht tussen slaagkansen en kwaliteit

Alle studenten psychologie en pedagogie zijn welkom. Kom zeker jullie mening zeggen, zodat wij jullie zo goed mogelijk kunnen vertegenwoordigen! De inschrijvingslijst staat onderaan.

Er zullen broodjes en een glaasje cava voorzien zijn.

https://goo.gl/forms/8OprW5fFZ3UJjkMM2

Lees het volledige artikel »

Pasta Avond

Eet je graag pasta en wil je nieuwe vrienden vinden? Of vind je pasta lekker en wil je gewoon een lekker avondmaal met je vrienden? Dan is onze pasta avond de place to be!


Jullie kunnen kiezen tussen macaroni met kaas en hesp, pasta pesto met tomaatjes en mozzarella of lasagna (7 euro voor leden en 8 euro voor niet leden) en voor maar 1 euro extra krijg je er nog een super lekker dessert bovenop!! (tiramisu of chocolademousse).

Inschrijven kan op onderstaande link en door het geld te storten op dit rekeningnummer: BE86 7350 1346 0150 - Vergeet niet je naam en pasta avond erbij te zetten!

Pas op: pas als je betaald hebt is je plaats gereserveerd!

https://goo.gl/DMTbxT

Lees het volledige artikel »

Karaoke Avond

Heb je zin om uw verdoken zangtalenten te ontdekken of heb je gewoon zin om heel vals te zingen met uw vrienden, dan is onze karaoke-avond de ideale plaats voor u!


Karaoke avonden zijn het perfecte moment om aan iedereen te laten zien wat voor een bom jij bent in zingen (of net niet). Kom lekker af naar het zaaltje achter de Recup en zing je weg naar faam!

Er valt zelfs een gratis fles cava te winnen, stuur een originele selfie door terwijl je zingt en misschien wordt jij wel verkozen tot winnaar!

Zet zeker en vast al de liedjes die je wilt zingen op onderstaand document zodat wij ze zeker kunnen laten draaien!
https://goo.gl/oraqDG

 

Lees het volledige artikel »

24 Urenloop met Psycho

Deze zomer kwamen de beste atleten van over heel de wereld samen tijdens de Olympische spelen.

 


Altijd al eens uitwisselingsstudent willen zijn in de USA? Of wil je zo’n college house wel eens van dichtbij zien? Dan neemt de Psychokring je mee naar onze sorority ( en fraternity) op de 24 urenloop!!! We zullen onze lopers naar de overwinning cheerleaden en daarmee geschiedenis schrijven die door elke freshman gekend zal zijn!

Omdat zo rondjes lopen veel energie kost voorzien wij jullie met onze cuisine uit de States:

 • Pulled pork, voor wie trek heeft (pun intended)
 • Braadworst, zoals die in de Big Apple geserveerd wordt
 • Pancakes als ontbijt
 • Verse koffie, cowboy style (als je er een hoefijzer in kan zetten is ie straf genoeg! of met melk en suiker…)
 • Popcorn

Wat wil je nog meer? Kom dus naar het meest gezellige sportevenement van het jaar en loop en schreeuw jullie kring naar de overwinning!!

 

Lees het volledige artikel »

Pyjamacantus

Staat een pyjamafeestje met al je vrienden op jouw Leuvense bucketlist? Wacht dan niet langer, want wij maken jouw droom waar!


Staat een pyjamafeestje met al je vrienden op jouw Leuvense bucketlist? Wacht dan niet langer, want wij maken jouw droom waar!  Kom in gepaste slaapkledij (‘naakt zijn’ is niet gepast ;-) ) en geniet van een  heerlijk nachtmutsje terwijl je je favoriete slaapliedjes zingt.

 

Tot slaaps en neen, jullie dromen zijn geen bedrog!

 

â–¶ WANNEER?
Woensdag 19 oktober
doors: 8 PM
io vivat: 8:30 PM


â–¶ WAAR?
Zaaltje Recup


â–¶ PRIJS?
Bier: 11€ lid | 13€ niet-lid 

Sangria: 9€ lid | 11€ niet-lid

Water: 6€

â–¶ TICKETS
Verkrijgbaar vanaf 13 oktober in de Cudi. Wees snel, want plaatsen zijn beperkt!

Check de openingsuren:

https://www.facebook.com/cudippw/?fref=ts

Lees het volledige artikel »

Kick Off w/ VW Campus Tour

It's time to party like there is no tomorrow!! 


 DJ F.R.A.N.K. is a Belgian DJ and record producer with a great number of charting hits in Belgium as well as in the Netherlands, France and Finland. DJ F.R.A.N.K. has played on many of our KICK OFF's in the past and always succeeds in creating an outrageous party! 
Masai & The Roots is a unique combination since 2015 consisting of a dj who was runner up at the MNM Start To Dj contest in 2013, African dancers and African drum players. Masai played on big events and festivals like Les Ardentes, Couleur Café and Gentse Feesten. 
Another headliner of this years edition of our KICK OFF is Freaquency. He won the MNM Start To Dj contest and has played on huge dance festivals like Tomorrowland, Laundry Day, Summerfestival... 
DJ Stream is only 18 years old and has already won many dj contests, he plays regularly in famous clubs in Belgium. His set exists of a mix of house, pop but mostly urban.

 

►► LINE UP ◄◄

DJ F.R.A.N.K
Masai & The Roots ft. MC Math
Freaquency
Dj Stream
And maybe You!!!
Go check out our DJ CONTEST!
fb.com/events/1232129660162525/

►► TICKETS ◄◄

members/non-members
Presale: €4 / €5 
At the door: €5 / €6 

►► SPONSORS ◄◄

Volkswagen Campus Tour 
www.vwcampustour.be
Stella Artois
www.stellaartois.com
Coca-Cola
www.cocacola.be
Infocura
www.infocura.be
TECside
http://tecside.be/
DV-las
www.dv-las.com
Sonify
www.sonify.be

Lees het volledige artikel »

Tweedehands Boekenverkoop PPW

Heb je nog boeken of cursussen over die je wilt verkopen?
Zoek je naar tweedehands boeken en/of cursussen?
Ook dit jaar organiseert CuDi PPW een tweedehandsboekenverkoop!


-- Hoe gaat dit juist in zijn werk? -- 
VERKOPERS: Als je boeken wilt verkopen, kan je deze nog binnenbrengen tot vrijdag 7 oktober. In potlood schrijft je je naam en de prijs (die je zelf kiest) van het boek op de binnenkant van de kaft. We aanvaarden enkel boeken van het eerste semester! 
Zijn je boeken verkocht, dan kan je je geld voor een maximum van twee weken na de verkoop komen ophalen, dus tot 28 oktober. Zijn je boeken niet verkocht, dan haal je je boeken terug op (ook voor 28 oktober). 

KOPERS: Als je een tweedehandsboek wilt kopen kom dan langs in de CuDi tijdens de derde week van het semester (van 10 tot 14 oktober) en wie weet doe je een koopje! 
Om diefstal te voorkomen laten we maximum 5 mensen per keer binnen en vragen wij iedereen om boekentassen en handtassen buiten te laten staan.

Openingsuren kan je terugvinden op onze facebookpagina en/of op onze site: https://ppw.cursusdienst.org/

** Je kan enkel CASH betalen! **

Lees het volledige artikel »

1 Euro Croqueskes Maandag

EY!

Croque Monsieurs aan 1 euro!


EY!

Croque Monsieur aan €1, inclusief kaas en hesp!

WANNEER?!

13u in Max Weber en 16u in PDS op maandag 10 oktober

BOVENDIEN,

Kick-off kaarten kan je dan ook kopen!

Dus ja, kom nu eens gewoon?!

Lees het volledige artikel »

So You Think You Can Cantus

Denk jij dat je het hebt? Denk jij dat je het aankan? Denk jij dat je het bootcamp ticket kan winnen? Wil jij bewijzen dat je kan cantussen? Weet je dit nog niet omdat je nog nooit een cantus gedaan hebt? Wees niet bang! De Psychologische Kring heeft speciaal voor jou een cantus in petto waar we je leren hoe het moet!


Eerstejaars die nog niet weten hoe een cantus in zijn werk gaat zijn welkom om 19h30 in het zaaltje van Recup. Voor de rest is het zaaltje open om 20h00 en om 20h30 is het Io Vivat.

De cantus gaat door op 4 OKTOBER en de tickets kunnen gekocht worden vanaf WOENSDAG 28 SEPTEMBER voor LEDEN en vanaf MAANDAG 3 OKTOBER voor NIET-LEDEN in de CuDi.

LEDEN:
Bier: €11
Sangria: €9

NIET-LEDEN:
Bier: €13
Sangria: €11

 

Lees het volledige artikel »

Fakbartocht

Zin om Leuven by night te verkennen? Kom dan samen met de Psychologische Kring op fakbartocht!

Waar? Afspreken op de Grote Markt
Wanneer? Maandag 3 oktober om 20 uur


Zin om Leuven by night te verkennen? Kom dan samen met de Psychologische Kring op fakbartocht! Wij tonen je enkele van onze favoriete adresjes om ’s nachts uit te gaan aan democratische studentenprijzen! Inschrijven kan door te mailen naar onthaal@psychokring.be. Vermeld zeker ook je naam en gsm-nummer.

 

Tot dan!

Kusjes

Team onthaal

Anouk, Dana en Loran

Lees het volledige artikel »

Start 2 Run met Psycho

Ook last van die vakantiekilo’s? Of wil jij net je beach-body behouden? Kom dan naar onze Start 2 Run en looptrainingen! 


Zowel voor de beginner als gevorderde loper  voorzien wij twee keer per week een training, want eentje is geentje. Wie zich achteraf komt bewijzen op de 24urenloop heeft al een voorsprong qua conditie en prijzen!!!

Elke maandag en donderdag vanaf 29 september tot 20 oktober kan je samen met de Psychokring komen lopen. We spreken om 19u30 voor gebouw De Nayer aan Sportkot in Heverlee, en het is dan al gedaan om 20 uur!

Heb je nog vragen? Stuur naar sport@psychokring.be!

Lees het volledige artikel »

Onthaaldagen 2016!

Ben jij een psycholoog in spé en zou je graag al medestudenten leren kennen? Wil je wel eens horen hoe je best die eerste week overleeft van mensen die het zelf niet lang geleden hebben meegemaakt? Heb je zin in drie super leuke dagen, speciaal voor jullie, de eerstejaars psychologiestudenten? Dan zijn de onthaaldagen van de Psychologische Kring zeker iets voor jou!

 


De onthaaldagen gaan door van 22 tot 24 september in Sint-Truiden dit jaar en kosten €45
Je kan rechtstreeks naar Bautershoven 95 in Sint-Truiden gaan, aan het station van Sint-Truiden wachten op ons, of met ons de trein nemen tot daar vanuit Leuven om 10 uur.

In Sint- Truiden gaan we dan aan de hand van vele toffe activiteiten elkaar beter leren kennen zodat jij aan het begin van het academiejaar er niet alleen voor staat!

 

Waar: Bautershoven 95, Sint-Truiden
Wanneer: 22 - 24 september 2015
Prijs: €45 (incl. treinreis, eten, drinken, overnachting en tal van leuke activiteiten)

 

Hoe schrijf ik me in voor deze te gekke onthaaldagen?
Schrijf je zo snel mogelijk in via de onderstaande link: https://goo.gl/1iWUMv 
Maar wees snel! De plaatsen zijn beperkt!

Voor meer informatie kan je mailen naar volgende e-mailadres: onthaal@psychokring.be 
Hopelijk tot dan!

 

Onthaal
Psychologische Kring

Lees het volledige artikel »

15 maa | Cultuurreis Krakau

Terug van weggeweest, organiseert de Psychologische Kring weer een geweldige cultuurreis! De reis zal doorgaan in Krakau, een niet te missen kans. Dit...

Meer informatie »

02 maa | Galabal der Psychologen en Pedagogen

De Psychologische Kring en de Pedagogische Kring zouden jullie heel graag aanwezig zien voor hét galabal van het jaar: 'Stay Golden' op 2 maart...

Meer informatie »


Sponsors

Contacteer ons
© Psychologische Kring Leuven vzw - Dekenstraat 2 bus 3701 - Ondernemingsnummer: 0457.762.992