Tweedehands Boekenverkoop PPW

Heb je nog boeken of cursussen over die je wilt verkopen?
Zoek je naar tweedehands boeken en/of cursussen?
Ook dit jaar organiseert CuDi PPW een tweedehandsboekenverkoop!


-- Hoe gaat dit juist in zijn werk? --
VERKOPERS: Als je boeken wilt verkopen, kan je deze nog binnenbrengen tot vrijdag 7 oktober. In potlood schrijft je je naam en de prijs (die je zelf kiest) van het boek op de binnenkant van de kaft. We aanvaarden enkel boeken van het eerste semester!
Zijn je boeken verkocht, dan kan je je geld voor een maximum van twee weken na de verkoop komen ophalen, dus tot 28 oktober. Zijn je boeken niet verkocht, dan haal je je boeken terug op (ook voor 28 oktober).

KOPERS: Als je een tweedehandsboek wilt kopen kom dan langs in de CuDi tijdens de derde week van het semester (van 10 tot 14 oktober) en wie weet doe je een koopje!
Om diefstal te voorkomen laten we maximum 5 mensen per keer binnen en vragen wij iedereen om boekentassen en handtassen buiten te laten staan.

Openingsuren kan je terugvinden op onze facebookpagina en/of op onze site: https://ppw.cursusdienst.org/

** Je kan enkel CASH betalen! **
15 maa | Cultuurreis Krakau

Terug van weggeweest, organiseert de Psychologische Kring weer een geweldige cultuurreis! De reis zal doorgaan in Krakau, een niet te missen kans. Dit...

Meer informatie »

02 maa | Galabal der Psychologen en Pedagogen

De Psychologische Kring en de Pedagogische Kring zouden jullie heel graag aanwezig zien voor hét galabal van het jaar: 'Stay Golden' op 2 maart...

Meer informatie »


SponsorsContacteer ons
© Psychologische Kring Leuven vzw - Dekenstraat 2 bus 3701 - Ondernemingsnummer: 0457.762.992