EFPSA Day

Studeer jij psychologie en wil jij graag een internationale toets geven aan jouw studie?


EFPSA Day wordt jaarlijks georganiseerd in 32 Europese landen om psychologiestudenten te laten kennismaken met wat EFPSA (European Federation of Psychology Students’ Association) hun kan bieden. EFPSA is een Europese organisatie voor (doctoraats)studenten die zich willen verbinden op vlak van psycho-educatie, cultuur en vriendschap.


EFPSA organiseert verschillende evenementen doorheen het jaar waarvoor jij je kan inschrijven! Het eerstvolgende is het congres in Azerbeidzjan in april, met als thema “Humanity Today – Individuals and Society”.

Zegt dit je wel iets? Kom dan tussen 12u30 en 18u30 langs aan ons standje in de inkomhal van het PSI. Om 19u volgt er een presentatie in PSI 00.14 waarin wordt uitgelegd wat EFPSA allemaal voor jou kan betekenen!

Sociaal geëngageerd? EFPSA zet zich onder andere ook in om het stigma rond mentale stoornissen te verbreken. Woensdag om 18u vindt er een workshop plaats rond hun “Mind the Mind” intiatief, meer info: https://www.facebook.com/events/144822859330397/.

Wat hulp nodig bij papers? EFPSA heeft verschillende services rond wetenschappelijk onderzoek en kan helpen bij het zoeken en verwerken van literatuur. Woensdag om 18u vindt de workshop “EHBP (Eerste Hulp Bij Papers) plaats, meer info: https://www.facebook.com/events/1209478689117351/

Kan je al niet meer wachten? Neem gerust al een kijkje op de website (www.efpsa.org) of stuur ons een mailtje (belgium@efpsa.org).
15 maa | Cultuurreis Krakau

Terug van weggeweest, organiseert de Psychologische Kring weer een geweldige cultuurreis! De reis zal doorgaan in Krakau, een niet te missen kans. Dit...

Meer informatie »

02 maa | Galabal der Psychologen en Pedagogen

De Psychologische Kring en de Pedagogische Kring zouden jullie heel graag aanwezig zien voor hét galabal van het jaar: 'Stay Golden' op 2 maart...

Meer informatie »


SponsorsContacteer ons
© Psychologische Kring Leuven vzw - Dekenstraat 2 bus 3701 - Ondernemingsnummer: 0457.762.992