Rommelmarkt voor het goede doel

Shopping day with good karma!


De Psychologische Kring is er niet enkel voor zijn studenten. Als vertegenwoordigers van de psychologiestudenten willen wij ook anderen steunen, zoals een goede psycholoog dat hoort te doen. Op 18 april doen we dat met een sociale rommelmarkt.

We verkopen kleren, schoenen, juwelen, boeken en zo veel meer aan kleine prijsjes, dus kom je slag slaan! Daarbij voorzien we natuurlijk iets lekkers om te eten, iet fris om te drinken en veel sfeer.

De winst die wij maken van de rommelmarkt gaat integraal naar De Wissel vzw, een overkoepelende organisatie waar onder andere verschillende instellingen van de bijzondere jeugdzorg onder vallen. Meer bepaald zouden we één van hun culturele projecten steunen nl. de Troubadours, een muzikaal project met hun jongeren, die nog wat materiaal kunnen gebruiken.

Verder hebben wij ook aan andere goede doelen de kans gegeven om zichzelf te komen voorstellen zoals Pol en zijn project in Zanzibar en RFC Syriana, een voetbalploeg voor en door vluchtelingen.

Jullie kunnen ons ook helpen. Kijk thuis en op kot eens wat je niet meer aan doet of gebruikt en breng het binnen in de Cudi tijdens hun openingsuren of in het Kringlokaal (Andreas Vesaliusstraat 2) op vrijdag 31/03 en maandag 17/04. Zo maak je ook kans op leuke prijzen, misschien wel een leuke uitstap of een wellnessbon!
15 maa | Cultuurreis Krakau

Terug van weggeweest, organiseert de Psychologische Kring weer een geweldige cultuurreis! De reis zal doorgaan in Krakau, een niet te missen kans. Dit...

Meer informatie »

02 maa | Galabal der Psychologen en Pedagogen

De Psychologische Kring en de Pedagogische Kring zouden jullie heel graag aanwezig zien voor hét galabal van het jaar: 'Stay Golden' op 2 maart...

Meer informatie »


SponsorsContacteer ons
© Psychologische Kring Leuven vzw - Dekenstraat 2 bus 3701 - Ondernemingsnummer: 0457.762.992