EFPSA Day


Heb jij er al eens over gedacht om op Erasmus of een jaar naar het buitenland te gaan? Dan ben jij waarschijnlijk iemand die geïnteresseerd is in vriendschappen over heel Europa? Ben je geïnteresseerd in je wetenschappelijk onderzoek gepubliceerd te krijgen in een tijdschrift? Of heb je gewoon wel heel veel zin om volgend semester een weekje op psychologisch congres te gaan in het zonnige Malta?
Dan heeft EFPSA alles wat je zoekt! EFPSA is 'the European Federation of Psychology Students' Associations' of ook wel de Europese studentenvereniging voor psychologiestudenten.
Kom 6 december tijdens EFPSA-day luisteren naar alles wat de huidige vertegenwoordigers van België erover te vertellen hebben!

Waar? Tijdens de pauzes van de lessen 'methode van wetenschappelijk onderzoek' (18u, PDS) en 'PID 2', (11u, MTC) na die lessen zullen ze nog buiten de aula wachten en jullie alles over EFPSA vertellen dat je wil weten!
15 maa | Cultuurreis Krakau

Terug van weggeweest, organiseert de Psychologische Kring weer een geweldige cultuurreis! De reis zal doorgaan in Krakau, een niet te missen kans. Dit...

Meer informatie »

02 maa | Galabal der Psychologen en Pedagogen

De Psychologische Kring en de Pedagogische Kring zouden jullie heel graag aanwezig zien voor hét galabal van het jaar: 'Stay Golden' op 2 maart...

Meer informatie »


SponsorsContacteer ons
© Psychologische Kring Leuven vzw - Dekenstraat 2 bus 3701 - Ondernemingsnummer: 0457.762.992