Overzicht activiteiten Student Career Center

Overzicht activiteiten Student Career Center

Ben je op zoek naar een job? Of wil je je al voorbereiden op de zoektocht?

Speciaal voor jou is er het Student Career Center van KU Leuven, hier eventjes een klein overzicht over hun volgende activiteiten: 

Ten eerste zijn er de Zitdagen vanaf 11/02 op locatie. Zie ook hun Engelstalige Open office webpagina:

o   Vind het Student Career Center op locatie! Voor al je vragen over je loopbaan, studentenjob, vrijwilligerswerk,… Spring gewoon binnen!

o   Find the Student Career Center close to you! You can ask all your questions about your career, student job, volunteer work,... Just hop in!

 

Ook is er de Infosessie Sollicitatieproces van A tot Z op 17/02: zie ook het Facebook event.

o   Wil jij volgend jaar je eerste job binnenhalen? Wil je weten waaraan je je mag verwachten bij het solliciteren? Kom op 17 februari naar de infosessie Sollicitatieproces van A tot Z en ga aan de slag met de vele tips & tricks!

 

Ten derde is er de Jobinfodag op 20/02: zie ook het Facebook event waar ondertussen al heel wat geïnteresseerden zijn!

o   Studeer je dit jaar af? Kom dan zeker naar de Jobinfodag op 20 februari en vind jouw toekomstige werkgever! Ben je benieuwd welke bedrijven interesse hebben in jouw profiel? Ontdek het op www.kuleuven.be/jobinfodag

o   Almost graduated and interested in job possibilities? Make sure to come to the KU Leuven Job Fair, February 20th! More information on www.kuleuven.be/jobinfodag

NIEUW in hun aanbod: workshop Op zoek naar een waardevol engagement op 03/03 (tijdens de Week van de vrijwilliger). Dit semester bieden we voor de eerste keer een workshop aan dat studenten ondersteunt in hun zoektocht naar een engagement. Deze workshop is interessant voor zowel bachelor- als masterstudenten. Zie ook het Facebook event.

o   Kriebelt het bij jou ook om een engagement aan te gaan? Om je in te zetten voor een ander? Schrijf je in voor de workshop ‘Op zoek naar een waardevol engagement’ op maandag 3 maart

o   Heb je zin om naast je studies een engagement op te nemen maar weet je niet zo goed waar je je ei in kwijt zou kunnen? Kan je nog enkele tips gebruiken over waar je op zoek kan gaan? Mis je nog een checklist met de belangrijkste aandachtspunten? Op maandag 3 maart organiseert het Student Career Center de workshop ‘Op zoek naar een waardevol engagement’ om met bovenstaande vragen aan de slag te gaan.
Leer er waar en hoe je een steentje kan bijdragen. Ontdek er ook jouw talenten en welke tot nu toe onbekende disciplines net een passie voor je kunnen zijn. Schrijf je 
hier in. Wees er vlug bij want de plaatsen zijn beperkt!