Studiebegeleiding staat ook in deze tijden voor je klaar!

Studiebegeleiding staat ook in deze tijden voor je klaar!

Deze tijden zijn niet de meest gestructureerde tijden. Ookal lijkt de druk soms groter nu dan ze vroeger leek, is het voor sommige studenten juist moeilijker om structuur in hun dag te krijgen.

Bovendien hebben studenten door de sociale isolatie, en natuurlijk ook niet-studenten, last van negatieve gevoelen en gedachten. Als psychologische kring zijn wij heel erg begaan met de bezorgdheden en de algemene gemoedstoestand van onze studenten. Wij willen dan ook graag nog eens verwijzen naar een plaats waar studenten terecht kunnen met hun verhaal: bij studieloopbaanbegeleiding. Zij hebben hun aanbod aangepast aan de corona-maatregelen, je kan dus nog steeds bij hen terecht!

Hun site vind je hier: https://ppw.kuleuven.be/onderwijs/studieloopbaanbegeleiding-ombuds/index#corona

De algemene corona-pagina van de KUL waar studenten terecht kunnen vind je hier: https://www.kuleuven.be/coronavirus/

Je kan altijd een gesprek met hen plannen (digitaal weliswaar) op volgende site: https://ppw.kuleuven.be/onderwijs/studieloopbaanbegeleiding-ombuds/studieloopbaanbegeleiding

Verder ook nog iets heel handig om zelf structuur aan te brengen in jouw week of maand: de planners van de KUL

Natuurlijk staan alle kringers van de Psychologische Kring ook voor jullie klaar! Jullie kunnen ons altijd mailen, berichtjes sturen… Onze activiteiten liggen misschien stil, maar dat wilt niet zeggen dat de Kring er niet is voor jullie. 

Stay safe en wees er voor elkaar!