PAL

PAL staat voor Peer Assisted Learning. In PAL-sessies delen ouderejaars hun ervaring en tips met eerstejaarsstudenten en ondersteunen ze de eerstejaarsstudenten bij het verbeteren van hun studiemethoden. 

De PAL-tutoren zijn zelf psychologiestudenten die graag hun opgedane kennis willen delen met andere studenten en zijn in geen geval echte “lesgevers”. De klemtoon ligt op het faciliteren van het denk- en zoekproces van de eerstejaars en het modereren van het gesprek hierover tussen de eerstejaars onderling. Door in groep te discussiëren wordt er op een dieper niveau naar de leerstof gekeken. 

Interesse om tutor te worden of heb je nog andere vragen over PAL? Stuur dan gerust een mailtje naar pal@psychokring.be!

2de PAL-sessie functieleer

Nu het proefexamen van functieleer achter de rug is, is het tijd voor een 2e PAL-sessie! In deze sessie zullen we stilstaan bij hoe het proefexamen is verlopen. Heb ik genoeg geleerd? Heb ik de juiste studiemethode gebruikt? Wat moet ik anders aanpakken? ...


Neem ook zeker de schema’s/lijstjes/… die je tot nu toe heb gemaakt mee. Hier gaan we in groep mee aan de slag. We zullen stilstaan bij hoe je het best een overzichtelijk schema kan maken, hoeveel informatie je in je lijstjes moet zetten, hoe je weet welke informatie belangrijk is en nog veel meer.


Inschrijven kan via onderstaande links. Let er wel op dat je je maar voor 1 PAL-sessie mag inschrijven en check zeker je agenda voordat je je inschrijft! Indien je toch niet kan komen, laat dit dan op tijd weten zodat we iemand anders in jouw plaats kunnen laten gaan.

27/11 20-21 uur AGORA 04.A01 - Saint Petersburg

https://forms.gle/8AEggmtg3SGikVzr8

27/11 21-22 uur AGORA 04.A01 - Saint Petersburg

https://forms.gle/rcutTCLgnmQt11cy8

28/11 17-18 uur AGORA 01.A01 - Agra

https://forms.gle/ULCVuzrAG6JDeeiA6

28/11 19-20 uur AGORA 01.A01 - Agra

https://forms.gle/P4FziAWMezitxKEo7

28/11 20-21 uur AGORA 01.A01 - Agra

https://forms.gle/QcXDsbu2N1GQPwHR7