Lustrumviering 75 jaar Psychologische Kring

Lustrumviering 75 jaar Psychologische Kring

Beste Psychokring alumni,

In december 2020 viert de Psychologische Kring Leuven haar 75e verjaardag.

Net zoals we 70 jaar Psychologische Kring Leuven vierden, zal ook dit lustrum in academiejaar 2019-2020 op gepaste wijze gevierd worden met een divers aanbod aan activiteiten voor de studenten en alumni psychologie aan de KU Leuven.

Uit onze archieven blijkt dat u ergens in de afgelopen 75 jaar voor of achter de schermen meewerkte aan de werking van onze studentenkring of onze fakbar.
Daarom nodigen we u graag uit voor de plechtige viering van dit lustrum op zaterdag 5 december 2020 in de promotiezaal van de KU Leuven. Tijdens deze viering willen we jullie bedanken voor jullie inzet, heffen wij graag het glas op 75 jaar Psychologische Kring Leuven en blikken we terug op de afgelopen 75 jaar. Uiteraard maken we ook ruimte voor een re├╝nie gedeelte waarbij u kan bijpraten met uw studie- en/of kringgenoten uit uw studententijd. Noteer deze datum alvast in uw agenda.

Indien u geïnteresseerd bent gelieve dan volgende google form in te vullen, dan kunnen wij u doorheen het jaar op de hoogte houden van wat er op u te wachten staat tijdens de viering: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSebA_XFaCTidATBRLkdk6twGjcD8f_0ps6A84m-QQTWOEhUxg/viewform