Cultuurreis Krakau

Locatie: Krakau
Datum: 15/03/2017
Tijdstip: 21:00 
Prijs: €230 

Terug van weggeweest, organiseert de Psychologische Kring weer een geweldige cultuurreis! De reis zal doorgaan in Krakau, een niet te missen kans. Dit zal zijn van 15 maart (vertrek ‘s avonds) tot en met 19 maart (aankomst ‘s morgens) 2018.

Reis terug in het verleden en verken samen met ons onder andere het concentratiekamp Auswitch-Birkenau. Daarnaast bezoeken we de Rynek Underground, en ten slotte dalen we af ondergronds om de mysterieuze zoutmijnen te bezichtigen. Een bom van culturele hoogstandjes die niet te missen zijn!

Zie jij het zitten om met je vrienden Krakau onveilig te maken? Vul dan snel deze inschrijvingslink in en verzeker je plekje. Tot dan!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScsYi0zWEfiUZg_-iaFD6D1df-Oi9BWcIZyPkT_ZuNJqw1Yzg/viewform?usp=sf_link

!! Let op:

Eenmaal je ingeschreven bent, is dit definitief en kan je dit niet meer annuleren.

De richtprijs van deze reis is 230 euro. Dit kan dus nog veranderen, afhankelijk van het aantal inschrijvingen!

Zit je nog met vragen? Emilie, Jeroen en Anouk van team cultuur horen ze graag! Spreek ons aan of stuur een mailtje naar cultuur@psychokring.be.


15 maa | Cultuurreis Krakau

Terug van weggeweest, organiseert de Psychologische Kring weer een geweldige cultuurreis! De reis zal doorgaan in Krakau, een niet te missen kans. Dit...

Meer informatie »

02 maa | Galabal der Psychologen en Pedagogen

De Psychologische Kring en de Pedagogische Kring zouden jullie heel graag aanwezig zien voor hét galabal van het jaar: 'Stay Golden' op 2 maart...

Meer informatie »


SponsorsContacteer ons
© Psychologische Kring Leuven vzw - Dekenstraat 2 bus 3701 - Ondernemingsnummer: 0457.762.992