Medewerkers

Zin om jullie studentenkring af en toe een handje te helpen op één van onze feestjes?

Dat kan!

Word medewerker bij de Psychologische Kring en verrijk je academiejaar met mooie herinneringen en veel voldoening! We zoeken niet alleen mensen om te helpen flyeren, plakken of tappen, maar ook om te helpen op TD’s, te stewarden aan de Pavlov of een shiftje te komen doen in onze cursusdienst. Je kunt vrij kiezen waar je je voor aanmeldt.

Krijg ik er ook iets voor? Natuurlijk!

Natuurlijk doen jullie dit niet voor niets! Er zijn namelijk een hoop voordelen aan het medewerkerszijn verbonden. Eerst en vooral krijgen jullie gratis inkom op de activiteit waartoe je hebt bijgedragen en een gratis drankje per geholpen uur. Daarnaast krijgen jullie na 6 uur geholpen te hebben ook de enige echte medewerkers T-shirt van de Psychologische Kring en na 8 uur zijn jullie welkom op het bedankingsfeestje. Dit jaar wordt ook speciaal voor alle medewerkers een fakbartocht en een barbecue georganiseerd!

Interesse om jullie studentenkring bij te staan? Mail dan naarmedewerkers@psychokring.be. Iedere medewerker wordt met open armen ontvangen en zullen we eeuwig dankbaar zijn!


 

Contacteer ons
© Psychologische Kring Leuven vzw - Dekenstraat 2 bus 3701 - Ondernemingsnummer: 0457.762.992